WEDDINGS <3

WEDDING PHOTOGRAPHY

WEDDING VIDEOGRAPHY

Jag dokumenterar i dagsläget enbart heldagar vilket innebär att jag är med från soluppgång till nattens sista timmar - inom era valda tidsramar. Mitt mål med mina bilder är att fånga ögonblick som skapar känslor, ögonblick som får en att minnas tillbaka till glädjen och le över en av livets mest speciella dagar. Det handlar om att fotografera moment där personer inte upplever att en kamera är aktuell. För det är först då riktiga känslor, ärliga ansiktsuttryck & genuina upplevelser fångas på bild.

 

Ett par veckor efter bröllopsdagen landar det ett litet brev från mig i postlådan som innehåller:

- 500 högupplösta & redigerade bilder

 

Pris för bröllopsfotografering fr.o.m. 10 april 2019

21 000:-

Jag dokumenterar i dagsläget enbart heldagar vilket innebär att jag är med från soluppgång till nattens sista timmar - inom era valda tidsramar. Här blir mitt fokus att kombinera ögonblick efter ögonblick tillsammans med berörande musik för att väcka känslorna som upplevdes under bröllopsdagen. Och med dagens innovativa teknik kan jag även nu filma från ovan med hjälp av en drönare!

 

Ett par veckor efter bröllopsdagen landar det ett litet brev från mig i postlådan som innehåller:

- 25-30 minuter ihopklippt film från bröllopsdagen

- 3-5 minuter lång sammanfattningsfilm

 - 1 minuter lång sammanfattningsfilm som kan användas till Instagram

 

Pris för bröllopsfilmning fr.o.m. 10 april 2019

18 000:-

TJÄNSTER

FILMMAKING

PHOTOGRAPHY

Jag är van vid att jobba med allt ifrån stora till pyttesmå projekt, och alla med olika mål. QREATIVE erbjuder följande inom filmproduktion:

↠ Reklamfilm

↠ Bröllopsfilm

↠ Eventfilm
↠ Presentationsfilm

↠ Produktfilm

m.m.

Jag är vad vid att jobba med allt ifrån stora till pyttesmå projekt, och alla med olika mål. QREATIVE erbjuder följande inom fotografering:

↠ Bröllopsfotografering

↠ Eventfotografering

↠ Porträttfotografering

↠ Produktfotografering

↠ Företagsfotografering

m.m.

VLOG EDITING

GRAPHIC & WEB DESIGN

QREATIVE har sedan 2017 arbetat tillsammans med stora och små influencers som arbetar mycket med deras sociala medier.  Vi erbjuder videoredigering och assistering vid bildproduktion, grafisk produktion och liknande projekt. Kunder som jobbat med QREATIVE i denna kategori är:

↠ Alice Stenlöf

↠ Lovisa Wallin

↠ Kristin Sundberg
↠ Fanny Staaf

m.fl.

QREATIVE drivs av Catherine Quassdorf som också studerar Grafisk Design och Webbutveckling på Jönköping Unviersity just nu. Därmed kan företaget erbjuda tjänster i form av grafisk design samt webbdesign. Följande kan QREATIVE erbjuda inom detta område:

↠ Grafiskt material både för print samt för webb

↠ Broschyrdesign

↠ Hemsidor
↠ Logotyp

m.m.

PRIS?

Om du är intresserad av en offert eller vill veta priset på en specifik tjänst är det bara att skicka iväg ett mail till hej@qreative.se med din projektidé/fundering/fråga så talar vi vidare där!

FAQ & KONTAKT

© CQ.QREATIVE

ALL RIGHTS RESERVED