film&photo

FILMPRODUKTION

FILMREDIGERING

FOTOGRAFERING

Filmproduktion är något QREATIVE är allra bäst på - vad det än gäller kommer mitt kreativa driv skapa det rätta resultatet för dig. Reklamfilmer, dokumentärfilmer, presentationsfilmer. Anything. Jag hanterar allt från förberedelser till färdigt resultat.

 

PRIS EFTER ÖVERENSKOMMELSE

Om du söker någon som kan klippa ihop din semesterresa, ditt bröllop eller dina vloggar på Youtube kan jag göra detta åt dig. För en timkostnad på 695 kr/timme ordnar jag detta. Generellt sett tar det 5 timmar för mig att klippa ihop en 15-20 minuters film.

 

695 KR /TIMME

Porträttfotografering, eventfotografering, balfotografering, studentfotografering m.m. - jag finns till för varje kategori!

 

50 bilder | 1h fotografering - 4499:-

100 bilder | 1,5h fotografering - 7499:-

200 bilder | 2h fotografering - 12499:-

 

Från 4499:-

weddings

BRÖLLOPSFILM/EVENTFILM

BRÖLLOPSFotografering halvdag

BRÖLLOPSFotografering HELDAG

En bröllopsfilm/eventfilm på upp till 15 min. skapas under din bröllopsdag/annat event. Jag är med under förberedelserna, ceremonin/festen och en stund efteråt på "efterfesten". Ett färdigt resultat skickas i Full HD (4K kan adderas om så önskas) till dig ett par veckor efteråt.


från 15 999:-

2 timmars porträttfotografering, fotografering av ceremonin och 1 timmes fotografering från bröllopsfesten. 150 bilder i högsta kvalite skickas till dig ett par veckor efter din bröllopsdag.

 

 

 

FRÅN 12 999:-

Jag är din fotograf från dagens början till dagens slut, så länge som du önskar ha mig på plats. 300 bilder i högsta kvalitét skickas till dig ett par veckor efter din bröllopsdag.

 

 

 

FRÅN 19 999:-

graphic- & webdesign

GRAFISK PRODUKTION

WEBBDESIGN

Behöver du hjälp med en poster, affisch eller material till dina sociala medier? Då är jag rätt person för det jobbet. Med kunskaper i Illustrator, InDesign och Photoshop ska jag kunna hjälpa dig till att erhålla det grafiska material som du behöver.

 

PRIS EFTER ÖVERENSKOMMELSE

Om du eftersöker någon som kan göra om din hemsida/blogg till något modernt, stilrent och snyggt kan jag ordna fram detta! Priset beror på vilken sorts hemsida du tänkt dig och hur avancerad den skall vara.

 

 

FRÅN 6999:-

FAQ & KONTAKT

© CQ.QREATIVE

ALL RIGHTS RESERVED