WEDDING PHOTOGRAPHY
Jag dokumenterar i dagsläget enbart heldagar vilket innebär att jag är med från soluppgång till nattens sista timmar - inom era valda tidsramar. Mitt mål med mina bilder är att fånga ögonblick som skapar känslor, ögonblick som får en att minnas tillbaka till glädjen och le över en av livets mest speciella dagar. Det handlar om att fotografera moment där personer inte upplever att en kamera är aktuell. För det är först då riktiga känslor, ärliga ansiktsuttryck & genuina upplevelser fångas på bild.
Ett par veckor efter bröllopsdagen landar det ett litet brev från mig i postlådan som innehåller:
- 500 högupplösta & redigerade bilder
Pris för bröllopsfotografering fr.o.m. 17 september 2019
20 000:-
WEDDING videography
Jag dokumenterar i dagsläget enbart heldagar vilket innebär att jag är med från soluppgång till nattens sista timmar - inom era valda tidsramar. Här blir mitt fokus att kombinera ögonblick efter ögonblick tillsammans med berörande musik för att väcka känslorna som upplevdes under bröllopsdagen. Och med dagens innovativa teknik kan jag även nu filma från ovan med hjälp av en drönare!
Ett par veckor efter bröllopsdagen landar det ett litet brev från mig i postlådan som innehåller:
- 25-30 minuter ihopklippt film från bröllopsdagen
- 3-5 minuter lång sammanfattningsfilm
- 1 minuter lång sammanfattningsfilm som kan användas till Instagram
Pris för bröllopsfilmning fr.o.m. 17 september 2019
17 000:-
FILMMAKING
Jag är van vid att jobba med allt ifrån stora till pyttesmå projekt, och alla med olika mål. QREATIVE erbjuder följande inom filmproduktion:
↠ Reklamfilm
↠ Bröllopsfilm
↠ Eventfilm
↠ Presentationsfilm
↠ Produktfilm
m.m.
PHOTOGRAPHY
Jag är vad vid att jobba med allt ifrån stora till pyttesmå projekt, och alla med olika mål. QREATIVE erbjuder följande inom fotografering:
↠ Bröllopsfotografering
↠ Eventfotografering
↠ Porträttfotografering
↠ Produktfotografering
↠ Företagsfotografering
m.m.
GRAPHIC & WEB DESIGN
QREATIVE drivs av Catherine Quassdorf som också studerar Grafisk Design och Webbutveckling på Jönköping Unviersity just nu. Därmed kan företaget erbjuda tjänster i form av grafisk design samt webbdesign. Följande kan QREATIVE erbjuda inom detta område:
↠ Grafiskt material både för print samt för webb
↠ Broschyrdesign
↠ Hemsidor
↠ Logotyp
m.m.
VLOG EDITING
QREATIVE har sedan 2017 arbetat tillsammans med stora och små influencers som arbetar mycket med deras sociala medier.  Vi erbjuder videoredigering och assistering vid bildproduktion, grafisk produktion och liknande projekt. Kunder som jobbat med QREATIVE i denna kategori är:
↠ Alice Stenlöf
↠ Lovisa Wallin
↠ Kristin Sundberg
↠ Fanny Staaf
m.fl.
© QREATIVE STUDIOS SWEDEN AB
ALL RIGHTS RESERVED

Back to Top